Casserole en Star serie winnen GIO

Casserole en Star serie winnen GIO

Al 8 jaar op rij Goed Industrieel Ontwerp (GIO)! Dit keer hebben we twee GIO erkenningen ontvangen, voor de maaltijdverwarmer Casserole en voor de Star serie valpreventietoestellen.

6 oktober 2015

Afgelopen zaterdag boog de jury onder voorzitterschap van prof Wim Poelman en verder bestaande uit Zuzanna Skalska, Andre Rotte, Jan Carel Diehl en Menno Dieperink zich over alle ingezonden producten. Alle producten die een erkenning hebben ontvangen zullen tijdens de Dutch Design Week in het Klokgebouw worden tentoongesteld. Waaronder dus de Casserole en Star serie.

“De Casserole lost een groot maatschappelijk probleem op: ondervoeding bij ouderen en is daardoor een productinnovatie én sociale innovatie in één.” Meer over de Casserole.

“De Star Serie is een lijn van innovatieve valpreventietoestellen voor het veilig werken op hoogtes, voor reddingen en voor evacuaties.” Meer over de Star Serie.

Nu maken we nog kans op een “Special Awards for Excellence”. Op 19 oktober, tijdens de Dutch Design Week, zullen deze awards worden uitgereikt, dat is dus nog even spannend.