Een GIO én een Special Award voor LEA!

Een GIO én een Special Award voor LEA!

Zien hoe onze zorgrobot LEA het leven van haar gebruikers verbetert en verrijkt zal altijd de mooiste beloning blijven. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we niet waanzinnig trots zijn op de GIO 2018 die we in Kerkrade voor LEA in ontvangst mochten nemen. Dat de bekendmaking plaatsvond op de vooravond van de Dutch Design Week was natuurlijk een geweldige bonus.

8 november 2018

Toewijding

De GIO – kort voor ‘erkenning van Goed Industrieel Ontwerp’ – is een van de meest toonaangevende prijzen op het gebied van innovatie en design in Nederland. Dus toen de jury ons naast een GIO ook nog de Special Award voor de categorie Respect toewees was het feest compleet. Robert Barnhoorn, partner bij Spark: “Dit is de derde keer dat we de Special Award voor Respect winnen. En het went nooit. Met deze zijn we zo mogelijk nog blijer dan met de eerste twee, juist omdat we er onze toewijding aan innovatie voor de zorgsector bevestigd en beloond mee zien.”

 

 

In het echt

De LEA was tijdens de design week te bewonderen in het Klokgebouw in Eindhoven. Gemist? Geen nood. Wie LEA in het echt wil zien kan nog tot april 2019 terecht in het Cube design museum in Kerkrade, waar maar liefst twee exemplaren staan tentoongesteld: een in de tentoonstelling “LUXE?” en een in de expositie met alle winnende inzendingen voor GIO 2018.

Zie ook: