Een iForks-je prikken met bestaande én nieuwe klanten

2 maart 2009

‘We zijn blij dat we juist nu iForks, een nieuwe oplossing voor mobiel wegen, introduceren. De markt is moeizaam, daar is geen discussie over. Maar met dit product komen we eenvoudig met bestaande én nieuwe klanten rond de tafel omdat het werkelijk vernieuwend is!’ Aan het woord is Henri-Peter van Seumeren, general manager van RAVAS, over de introductie van iForks. Als medeontwikkelaar van iForks klinkt dit ons bij Spark natuurlijk als muziek in de oren.

RAVAS iForksHet vernieuwende van iForks is vooral dat het volledig draadloze weegvorken voor vorkheftrucks, reach trucks en smalle gangen trucks zijn. Alle componenten zijn volledig geïntegreerd in de vorken waardoor externe bekabeling overbodig is. En het weegsysteem kan binnen enkele minuten aangebracht worden op elke vorkheftruck: plug & weigh!

Bij Spark hebben we onze tanden onder meer gezet in het accupack. Resultaat: een accupack dat niet alleen robuust oogt maar in de praktijk ook extreem betrouwbaar is. En: zeer snel verwisselbaar. Het meest trots zijn we op de oplossing waardoor de elektronica elegant kan worden ingegoten en in de vorken gemonteerd. Tegelijkertijd communiceert de buitenkant helder de hoge kwaliteit van het systeem. Het was een mooi project om aan te werken met deze Spark-klant van het eerste uur!
Zie ook website RAVAS.