Gespot door studenten Zadkine

Gespot door studenten Zadkine

Een paar weken geleden benaderde een enthousiaste tweedejaars student van de opleiding Human Technology van het Zadkine in Rotterdam ons. Hij vroeg of hij en zijn klasgenoten langs konden komen om een kijkje te nemen bij Spark design & innovation.

6 februari 2014

Via YouTube was hij een filmpje van het Rescue Tip Board op onze website tegengekomen en enthousiast geworden over alle 'gave producten en ideeën met oplossingen voor de mens’ die we ontwikkelen.

Bij Human Technology leren ze hoe ze door het inzetten van technologie het leven simpeler, mooier en gebruiksvriendelijker kunnen. En de studenten wilden graag zien hoe productontwikkeling in het ‘echie’ gaat.

Aanstekelijk enthousiasme
Twee weken later zat onze boardroom vol met veertien enthousiaste jongens, één meisje en een docent. Tijdens de rondleiding langs onze producten in de hal werden ze nog enthousiaster. "Dit sluit echt zo goed aan bij wat we leren!" Ook de docent was erg blij met de rondleiding. "We vertellen de studenten regelmatig waarom ze bepaalde stof onder de knie moeten krijgen, maar door deze rondleiding zíen ze ook hoe belangrijk het is."

In de boardroom luisterden ze geïnteresseerd naar de presentatie van Sparker Diederik Augustijn die hun over de ins en outs van het ontwerpvak vertelde. De studenten stelden veel leuke vragen. Als afsluiter lunchten ze mee met de Spark ontwerpers. En uiteraard verlieten ze het pand pas na een potje tafelvoetbal!