Twee keer raak! Een GIO & Special Award

Twee keer raak! Een GIO & Special Award

Zoals elk jaar ging de jury begin oktober in beraad. Met twee nieuwe producten van Spark in competitie. Naast dat het gaaf is om je werk te presenteren, blijft het een eer om door de jury erkend te worden voor het werk dat we verrichten. Dit jaar zijn we beloond met een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) en een Special Award.

4 november 2016

Speciale prijzen

Naast de erkenning van een GIO heeft onze Streetplug inzending een speciale award ontvangen in de categorie Functionaliteit. Tijdens de Dutch Design Week waren de winnaars te aanschouwen.

Streetplug

Eenvoudig in gebruik en netjes weggewerkt: de in de weg verzonken laadvoorziening biedt de oplossing voor het toenemende aantal laadpunten. Dit exemplaar van het gelijknamige bedrijf Streetplug vloeit namelijk netjes over in de parkeeromgeving. Tegelijkertijd blijft het zichtbaar en vindbaar voor gebruikers dankzij de aantrekkelijke LED-verlichting en een app.

NOVUM XV serie

Wij zijn van mening dat de kracht van design ook effectief kan zijn op de momenten dat mensen wel wat steun kunnen gebruiken. Deze serie elegante en betrouwbare begraafproducten, gericht op onzichtbaar en onhoorbaar functioneren, zorgt voor innovatie in de markt en gezondere arbeidsomstandigheden. De NOVUM XV Serie biedt een sfeerbeleving die aansluit op een bijzondere ceremonie.