Honeywell Enraf met app op StocExpo 2012

21 maart 2012

Honeywell Enraf op StocExpo 2012Honeywell Enraf heeft zich succesvol gepresenteerd op de StocExpo 2012 in Rotterdam op 15 maart jl. Op deze beurs presenteerde het bedrijf haar meet- en regelapparatuur voor in de petrochemische industrie. Zij deed dit volledig digitaal en interactief. Een doorbraak in deze vrij conservatieve markt waar men gewend is op beurzen fysieke producten te tonen.

Honeywell Enraf heeft Spark benaderd om een interactieve oplossing te ontwikkelen waarmee zij haar producten op een innovatieve en overtuigende wijze aan het publiek kan presenteren.

Interactieve applicatie
Spark ontwikkelde een iPad app waarmee de complete productportfolio getoond kan worden. Vanuit een geografische overview van een tank terminal kan men navigeren naar alle producten. Per product kan vervolgens worden doorgeklikt naar productspecificaties, films en ander beeldmateriaal. Zo kan eenvoudig en intuïtief alle productinformatie worden bekeken. In de beursstand zijn de iPads gekoppeld aan schermen zodat de producten in het groot te zien zijn.

Interactieve iPad applicatie voor Honeywell Enraf

De applicatie biedt de vertegenwoordigers van Honeywell Enraf ondersteuning om hun verhaal visueel kracht bij kunnen zetten.

Lovende reacties
Bezoekers van de stand reageerden lovend op de interactieve applicatie. Honeywell Enraf is tevreden met dit resultaat en ziet diverse mogelijkheden voor de inzet van interactieve media in de toekomst.

Zie ook: www.stocexpo.com en www.honeywellprocess.com