Maarten Wilming in jury iF Awards

Maarten Wilming in jury iF Awards

De uitreiking van de prestigieuze iF Awards komt er weer aan. Dit jaar is Spark wederom van de partij, want: directeur Maarten Wilming is één van de bijna zestig juryleden deze editie. Wilming: “Met de kenners uit het vak de beste ontwerpen van over de hele wereld selecteren: dát inspireert!”

23 januari 2015

Elk jaar weer zenden vele bedrijven hun innovaties in voor de iF Design Awards. Een gezelschap van kritische topdesigners stelde de meer dan 5000 ontwerpen aan de kaak. Wilming: “Een goed ontwerp van de producten is één van de belangrijkste factoren die het succes van het product bepalen. Samen kijken we op meerdere vlakken naar de ontwerpen om te bepalen welke het sterkst zijn.”

De selectie van juist Maarten Wilming voor deze jury is niet geheel toevallig. “Spark begrijpt al jaren hoe juist ontwerpen het verschil kunnen maken bij het succes van nieuwe producten. We hebben dan ook al zes keer een iF Design Award gewonnen; voor de SecuBike, Fusion 4 minipak, XpozerClearReader, LifeHammer en de Levant. En ja: we zijn enorm vereerd met de plek in de jury!” De uitslag van de jury wordt eind januari bekend gemaakt. 27 Februari is de feestelijke uitreiking van de awards in München.