Spark benoemd tot ‘Syntens Innovatie Ambassadeur’

16 augustus 2008

Tijdens de opening van Spark's nieuwe Rotterdamse pand heeft een delegatie van Syntens adviseurs Spark benoemd tot ‘Innovatie Ambassadeur' in design en productontwikkeling.

syntens innovatie ambassadeurVolgens Monique van der Hoeven, teamleider Innovatie Advies bij Syntens, ontvangt Spark deze erkenning omdat de designers van Spark bewezen hebben dat ze vanuit diverse invalshoeken kunnen komen tot bijzonder innovatieve designoplossingen. En belangrijker nog: ze  hebben zich ontwikkeld tot ware ambassadeurs binnen hun vakgebied. Door het communiceren en delen van kennis, helpt Spark Nederland zijn concurrentiepositie te verstevigen als innovatieve kenniseconomie.

Robert Barnhoorn, CEO van Spark: ‘De benoeming door Syntens is een enorme eer en een bevestiging van onze visie op productontwikkeling. Dat Syntens ons ziet als ambassadeur ondersteunt onze aanpak van True Innovation. Hierin werken we met onze klanten bijvoorbeeld ook regelmatig samen met organisaties als Syntens. Een aanpak die onze klanten en onszelf veel oplevert!'

Spark is het eerste productdesign bureau dat de titel ‘Innovatie Ambassadeur' heeft ontvangen. En het tweede bedrijf in Nederland dat deze erkenning in ontvangst mag nemen. Syntens heeft de titel geïntroduceerd om bedrijven te stimuleren die over een langere periode hebben aangetoond koplopers te zijn in innovatie. Bovendien hebben deze bedrijven bewezen hun innovatieve ervaring en deskundigheid actief te delen met anderen. Met de erkenning laat Syntens tevens zien dat ze ondernemers op energieke en succesvolle wijze met elkaar in contact brengt en onderstreept ze nog eens het belang van duurzame innovatie.