International Arrivals!

International Arrivals!

Kon'nichiwa, Marhabaan, Gutentag en Olá! Bezoek uit Japan, Qatar, Duitsland en Brazilië; het is de laatste weken een komen en gaan van internationale gasten bij Spark.

26 april 2016

Het Braziliaanse Serttel bezocht Nederland voor een project met Spark en Carver Technology. Serttel heeft in 14 Braziliaanse steden een fietsverhuur systeem uitgerold war 2,5 miljoen Brazilianen gebruik van maken. Nu willen ze een nieuw vervoersconcept toevoegen aan hun service. Na een inspirerend bezoek aan Intertraffic gingen de drie partijen bij Spark om de tafel voor een brainstormsessie over mobiliteit. Op zoek naar oplossingen voor fileproblemen in Brazilië. Om in de juiste, innovatie mindset te komen stond natuurlijk ook een rit in de Carver op het programma. Robert Barnhoorn: “Ik geniet er altijd van om met gasten in een Carver door Rotterdam te cruisen. Prachtig dat we nu met drie Carvers konden rijden.”

Wij mochten ook het ontwikkel & sales team van Albis verwelkomen. Hun jaarlijkse, tweedaagse bijeenkomst vond dit jaar in Rotterdam plaats. Om inspiratie op te doen kwam de kunststof leverancier voor de automotive en medische industrie langs om te kijken hoe hun product verder verwerkt wordt. Ze waren verrast door onze integrale manier van werken: niet alleen maar een mooi jasje ontwerpen maar tegelijk ook technisch innoveren. Het voordeel van een vroegtijdige samenwerking werd hierdoor nogmaals onderstreept.