Koninklijke Auping finalist Beste Opdrachtgever Award

6 september 2011

Koninklijke Auping is een van de vier finalisten voor de Beste Opdrachtgever Award, een speciale prijs binnen de Dutch Design Awards. Spark is er trots op dat haar voordracht van Auping als beste opdrachtgever van Nederland deze topnotering in de wacht heeft gesleept.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de awardshow op 22 oktober in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. De jury stelt in haar motivatie: ‘Auping kiest zorgvuldig voor en werkt samen met meerdere ontwerpers, waarbij de eisen voor kwaliteit, duurzaamheid en ligcomfort altijd in acht worden genomen.'

Traditioneel trendsettend
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf met drie productielocaties in Nederland. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Snel, inhoudelijk en flexibel samenwerken
Spark en Auping werken samen aan een hele nieuwe lijn producten en accessoires, waarbij schitterend design en slimme produceerbaarheid naar een nieuw level worden gebracht. Wij waarderen de samenwerking zeer, onder meer omdat Auping niet terugdeinst voor geweldige maar gewaagde ideeën. Dankzij de snelle, inhoudelijke en flexibele samenwerking en het sterke wederzijdse vertrouwen, zijn we in staat van dromen professionele producten te maken. Daarbij behouden we in elke fase invloed op het resultaat.

Voor meer over Auping zie: www.auping.nl