Michel in Selectiecommissie Awards

Michel in Selectiecommissie Awards

Onze eigen Michel is gevraagd om deel uit te maken van de selectiecommissie voor de Dutch Design Awards (DDA). Hij is inmiddels druk bezig met het maken van voorselecties voor de prijs die tijdens Dutch Design Week 2016 wordt uitgereikt.

30 maart 2016

Het is geen verrassing dat Michel is gevraagd om bij te dragen aan de selectie voor de categorie ‘Product’ van de Dutch Design Awards 2016. In 2014 won Spark een Dutch Design Award met het Rescue Tip-board: een innovatief opblaasbaar reddingsvlot. De selectiecommissies van DDA bestaan uit onafhankelijke designexperts, die scouten en inzendingen beoordelen. Michel is  vertegenwoordiger van toegepaste, functionele producten en houdt zijn ogen open voor maatschappelijk verantwoorde producten.

DDA, één van de belangrijkste prijzen in het design vakgebied, beloont jaarlijks het beste van Nederlandse vormgeving. Doorslaggevend bij de selectie is de mate waarin het ontwerp vernieuwend is en in hoeverre het bijdraagt aan de samenleving. Benieuwd naar het werk van de finalisten? Bezoek tussen 17 en 25 oktober de overzichtstentoonstelling tijdens Dutch Design Week.

Op 9 juni worden de finalisten bekend gemaakt, we houden onze ogen open en zijn benieuwd waar Michel zijn stem voor laat gelden.