Nieuwe medewerker Djoeni Volmer

Nieuwe medewerker Djoeni Volmer

Sommige mensen passen zich zo snel aan dat je bijna vergeet om ze even voor te stellen. Als het aan onze nieuwe Industrial Design Engineer Djoeni Volmer zou liggen hadden we het daarbij gelaten. Maar zo makkelijk komt hij er natuurlijk niet vanaf. Dus, Djoeni: hoe bevalt het bij Spark?

29 oktober 2019

Passie voor het vak

“Tot nu toe voldoet werken bij Spark helemaal aan mijn verwachtingen. Ik heb hier destijds ook voor mijn stage gesolliciteerd, maar dat liep mis met de planning. Ik ben Spark in de periode daarna via social media wel blijven volgen. Dan zie je niet alleen de producten langskomen maar ook hoe alles wat ze doen op elkaar lijkt te zijn afgestemd. Dat kan geen toeval zijn, denk je dan. Daar moeten wel mensen met passie voor het vak werken. ”

Verantwoordelijk

“Kort gezegd hou ik me bezig met de uiteindelijke constructie van het product. Maar als het even kan bemoei ik me ook graag met het ontwerp en de visie die er achter zit. Daarom heb ik ook voor deze functie gekozen. Omdat er veel disciplines in samenkomen.

“Ik denk dat mensen de aandacht die je ergens aan besteedt onbewust wel degelijk ervaren. Ook aan het binnenwerk van een behuizing. Daarom probeer ik ook mijn ervaring als concept designer te gebruiken om oplossingen zo mooi mogelijk te integreren. Je rol gaat verder dan zorgen dat iets zo snel en goedkoop mogelijk gemaakt kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het product dat je op de markt zet. Dat betekent dat je binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk richting probeert te geven aan de wereld zoals jij die graag ziet.”

Kijk, dat zijn nog eens teksten. Zijn wij blij dat we hem toch even aan de tand hebben gevoeld!