Spark Action Heroes

1 december 2010

Spark @ IOB 2010

De levensgrote Spark Action Hero verpakking was een groot succes op de afgelopen IO Bedrijvendagen (IOB) van de TU Delft. Dankzij deze aandachtstrekker was er op onze stand een constante aanloop van studenten. Iedereen wilde graag op de foto als Spark Action Hero met zo'n hip designerbrilletje op.

Ook de producten ClearReader+, de lieren van Holmatro en de bidons voor de Olympische Spelen op de stand stonden flink in de belangstelling. Veel studenten hebben aangegeven dat ze Spark een bijzonder leuk en inspirerend bureau vinden voor een stage- of afstudeerplek, of om na hun afstuderen te komen werken als vaste of freelance collega.

Spark @ IOB 2010

Carver
Onze Carver One, die direct bij de ingang in de hal stond opgesteld, trok natuurlijk ook veel bekijks. Hij werd van alle kanten gefotografeerd en veel mensen liepen direct door naar onze nabijgelegen stand.

Onder de studenten die zich hadden aangemeld als volger van onze Twitter-account ‘SparkStudent' werd tweemaal een rit met onze Carver One verloot.

De gelukkige winnaars waren de IO-studenten Robert Tinke en Roy Bosch. Beiden werden apart meegenomen voor een spannende rondrit, waarbij ze zelf ook een stuk mochten rijden met dit unieke kantelvoertuig.

Spark @ IOB 2010Spark Action Heroes

Was jij ook op de IOB en heb je je als Spark Action Hero laten fotograferen? Bekijk de foto's op Facebook!