Carver sensatie van IOB 2010

14 december 2010

Carver op de IOB 2010De Carver One was dé sensatie van de afgelopen IO Bedrijvendagen (IOB) op de TU Delft. Onder de studenten die zich hadden aangemeld als volger van onze Twitter-account ‘SparkStudent' werd tweemaal een rit met onze Carver One verloot. Sommige studenten maakten zelfs speciaal een Twitter-account aan om kans te maken op deze unieke ervaring.

De gelukkige winnaars waren de IO-studenten Robert Tinke en Roy Bosch. De ene werd op donderdag en de andere op vrijdag meegenomen voor een spannende rondrit in Delft en omgeving. Tot hun grote verrassing mochten ze halverwege ook zelf nog een stuk rijden met dit unieke driewielige kantelvoertuig.

Carver op de IOB 2010Ronduit kicken
‘Het ritje in de Carver was geweldig!', twitterde een uitzinnige Roy Bosch direct na zijn rondrit. Diezelfde middag nog plaatste hij bovendien een bijzonder enthousiast verslag over zijn ervaringen met de Carver One - inclusief foto's en filmpjes - op zijn website Vanquish Design.

‘Dat ik ooit achterin een Carver zou zitten had ik nooit durven dromen', schrijft Roy. ‘Laat staan dat ik opeens achter het stuur werd gezet. Het behoeft natuurlijk weinig inlevingsvermogen om te beseffen dat het rijden ronduit kicken was!' Het geheim van het rijplezier van de Carver zit in het innovatieve actieve kantelmechanisme, waardoor hij sneller door de bocht kan dan een gewone personenauto.

Carver in TU Delta
Een glunderende Robert Tinke verscheen enkele dagen na zijn rondrit met foto en al in de TU Delta. ‘Een erg leuke ervaring', zei hij tegen de reporters van de TU Delta over zijn rit met de Carver. ‘Het rijden zit tussen auto en motor in, maar wel heel stabiel.'

Bekijk een van de films gemaakt door Roy Bosch:

Klik hier voor het complete Carver-verslag inclusief alle foto's en filmpjes van Roy Bosch. En natuurlijk de reacties van medestudenten, die allemaal stikjaloers zijn!

Zie hieronder de reportage van Studievereniging i.d: