Spark op ecomobiel 2012

Spark op ecomobiel 2012

De grootste en meest complete vakbeurs voor duurzame mobiliteit, ecomobiel 2012, vindt plaats op 9 en 10 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam.

3 oktober 2012

Spark is met een interactieve stand aanwezig in de Rabobank Young Innovators Zone om bezoekers innovatieve, slimme en efficiënte mobiliteitsoplossingen te presenteren. Kom langs en laat je inspireren door de mogelijkheden van de revolutionaire vliegende auto PAL-V, de supersnelle elektrische sportmotor VertiGO en de innovatieve fietsenstalling Lock'n'Go met geïntegreerd slot dat het fietsframe verankert.

Duurzaam ondernemerschap
De beurs wordt op 9 oktober om 11.00 uur officieel geopend door de Minister van Infrastructuur & Milieu, Melanie Schultz van Haegen. De vierde editie van de beurs speelt nog meer in op het strategisch inzetten van duurzame mobiliteit binnen duurzaam ondernemerschap.

Dag van de Duurzaamheid
De tweede beursdag is tevens de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag opent Prof.Mr.Dr. Jan Peter Balkenende, partner bij Ernst & Young, de beurs en vindt de overhandiging plaats van het Visiedocument Elektrische Mobiliteit aan Urgenda.  Het Visiedocument gaat in op de mogelijkheden en kansen van elektrisch personen- en goederenvervoer in de stedelijke omgeving, zowel voor de overheid, het bedrijfsleven en voor de uiteindelijke gebruikers.

Zie ook: www.ecomobiel.nl, Twitter: @SparkInnovators, @ecomobiel