Spark zoekt sport & technologie op

Spark zoekt sport & technologie op

De ontwikkeling van innovatieve sportproducten is een van de focuspunten van Spark design & innovation. Om nader in contact te komen met de overkoepelende organisaties en bedrijven in de internationale sportwereld heeft Spark deelgenomen aan de handelsmissie Sport & Technology van 13 tot en met 15 mei jl. in Lausanne.

30 mei 2012

Spark Sports mission Lausanne @ UCI

Lausanne Capitale Olympique SparkPassie voor sport
Spark gelooft in het sociale belang van sport, “we love it!”, door onze ervaring en grote innovatiekracht biedt Spark toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van nieuwe sportproducten. In de topsport kan een nieuwe innovatie het verschil maken tussen winnen en verliezen. Naast het verbeteren van prestaties kunnen productinnovaties in de breedtesport de sport ook toegankelijker en veiliger maken.

Succesvolle handelsmissie
Tijdens de handelsmissie in het Zwitserse Lausanne zijn interessante contacten gelegd. Daarnaast heeft Spark nieuwe kennis opgedaan over de wereld van de sportbonden. De missie werd afgesloten met een inspirerend bezoek aan de internationale voetbalbond UEFA en de internatonale wielerbond UCI.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of kunnen wij je helpen met de ontwikkeling van een nieuw sportproduct, neem dan contact op met Diederik Augustijn of Wichert Put of bel +31 (0)10 24 45 777.

Kijk ook eens bij:

Tip: Wist je dat Rotterdam meebiedt voor de Jeugd Olympische Spelen van 2018?

Spark Sports mission Lausanne