Eerstejaars studenten bezoeken Spark

12 februari 2011

‘We staan versteld van wat er allemaal door Spark op de markt is gebracht', zegt student Industrieel Ontwerpen Tim Beumer. ‘Het is bovendien mooi om te zien hoe uiteenlopende vakken als wiskunde en tekenen samenkomen in productontwerpen.'

Beumer is een van de ruim twintig Delftse eerstejaars IO-studenten van de Technische Universiteit Delft die begin februari een bezoek brachten aan Spark. De studievereniging van IO zettte het bedrijfssnuffeltripje op poten na de succesvolle deelname van Spark aan de IO Bedrijvendagen in 2010. Studenten kwamen toen massaal af op ontwerpen als de ClearReader+ en de bidons voor de Olympische Spelen. Ook de levensgrote Spark Action Hero verpakking, pal naast de stand, trok veel bekijks. Vrijwel iedereen wilde op de foto als ‘Hero' met een hip designerbrilletje op. Dit verlangen was in februari onveranderd groot.

Inkijkje bij Spark
De studenten wierpen voor en na de lunch op diverse manieren een blik in de keuken van ons ontwerpbureau. Directeur Robert Barnhoorn gaf een presentatie over tal van producten die door Spark zijn ontwikkeld, waaronder de PAL-V. In zijn lezing legde hij een link tussen de producten en verschillende ontwerpvakken. Voormalig stagiair Ivan Tanis vertelde over zijn ervaringen bij Spark. Daarnaast was er een rondleiding door de studio, waarbij tal van ontwerpen onder de loep werden genomen.

Zie voor een foto-impressie onze pagina op facebook.