Twee European Product Design Awards!

Twee European Product Design Awards!

Alleen het beste uit de ontwerpwereld wordt jaarlijks beloond met een European Product Design Award. Met de uitreiking wil de EPDA-jury de waardering voor ontwerp wereldwijd bevorderen. Wij ontvingen dit jaar twee keer goud met de FELIX Pro 3D-printer en beveiligingsrobot SAM.

13 april 2017

FELIX Pro 3D-printer

De European Product Design Award (EPDA) wordt uitgereikt op basis van vorm, functie en innovatie. Met de FELIX Pro 3D-printer spreken we alle aspecten aan en versterken we de modulariteit, aanpasbaarheid en toegankelijkheid van het FELIX merk. Met een aantal slimme innovaties gingen we van een DIY 3D-printer naar een desktop-printer voor de professional. Nieuwsgierig? Meer details over de FELIX Pro hier.

 

 

 

Secure, Autonomous & Mobile: SAM

Beveiligingsrobot SAM is de beveiliger van de toekomst: SAM kan autonoom overzicht houden, observeren, detecteren en reageren zoals een menselijke beveiliger. Met het nieuwe ontwerp hebben we de productiekosten aanzienlijk verlaagd: uit onze analyse bleek dat met een andere constructie veel bespaard kon worden op assemblagekosten. De intelligentie van de robot zit nu om de kern verpakt waardoor het geheel beter bereikbaar is geworden en sneller kan worden opgebouwd. Het nieuwe uiterlijk heeft SAM een duidelijkere looprichting te geven; voorheen leek hij achterwaarts te bewegen. Met nieuwe grafische effecten is dit probleem verholpen. Meer over SAM is te lezen op de website van Robot Security Systems.