Veel belangstelling voor Toon van Eneco

27 juni 2012

De slimme thermostaat Toon® is populair onder Eneco-klanten. Deze maand is de eerste partij geleverd aan klanten die de revolutionaire thermostaat direct hadden besteld. Veel klanten hebben een reservering gedaan bij het energiebedrijf dat de belangstelling voor Toon “een overweldigend succes” noemt.

Toontest
Geïnteresseerde klanten van Eneco kunnen de Toontest doen om te kijken of hun woning geschikt is voor installatie en Toon reserveren. De voorraad is beperkt dus wees er snel bij!

slimme thermostaat Toon van Eneco in gebruik SparkBewust van energieverbruik
Het geven van inzicht staat bij Toon centraal. De thermostaat toont grafieken en diagrammen over het huidige energieverbruik in vergelijking met voorgaande dagen, weken en maanden. Mensen worden zich daardoor meer bewust van energiegebruik in huis. De gebruiker staat zelf aan het roer, en dat maakt besparen eenvoudig. Niet verkeerd in deze tijden van crisis en energiebronnen die opraken.

Spelen met je thermostaat
StyleCowboys, onderdeel van DutchCowboys, publiceerde op 16 juni jl. een uitgebreide review van Toon op zijn blog: Toon betrekt je bij je energieverbruik. Erik van de Nadort (StyleCowboys blogger): “Hoewel je normaal gesproken niet de hele tijd met je thermostaat aan het spelen bent, doe je dat bij Toon veel meer. En dat is precies de bedoeling van Eneco: door veel meer bezig te zijn met het apparaat ben je veel bewuster met je energieverbruik bezig. Naast de verbruiksgrafiekjes biedt Toon daarom nog meer informatie, zoals file-informatie en weersvoorspelling met behulp van Buienradar.nl. Die laatste gebruik ik vaker dan gedacht zo blijkt. Er gaat geen dag voorbij dat ik toch wel even aan het spelen ben. Dat was bij mij oude, draaithermostaatje geenszins het geval.”

Samenwerking
Eneco schakelde de expertise van Spark in voor onder andere een hoogwaardige en passende vormgeving van de slimme thermostaat en de bijbehorende set functionele producten. Door intensieve samenwerking met Eneco heeft Spark doelgericht en in korte tijd de juiste look & feel voor de revolutionaire thermostaat weten te ontwikkelen.

Zie ook: Nieuwspersbericht Enecowww.eneco.nl/toon.

Toon van Eneco slimme thermostaat set producten Spark