Even voorstellen: 4 nieuwe gezichten!

Even voorstellen: 4 nieuwe gezichten!

Het Spark team groeit met vier nieuwe medewerkers! We kunnen sinds kort bouwen op Industrial Design Engineers: Marielenne Martens en Robin Slooter. In Maarten Jansen hebben we een Hoofd Bedrijfsvoering gevonden om onze efficiëntie te bewaken en versterken, en een nieuwe, sprankelende stem in Nina Boorsma, Marketing & Communicatie Manager.

21 december 2016

Marielenne - alleskunner

Een creatieve duizendpoot met duizend en een hobby’s: Marielenne draait haar hand niet om voor een obstacle run, hockey partij of piano concert. Waarschijnlijk heeft ze voor iedere activiteit ook nog de juiste kleding ontworpen want dat kan Marielenne ook!

Immer enthousiast haalt ze als bruggenbouwer graag het beste uit elke samenwerking. Niet alle gespecialiseerde partijen spreken dezelfde taal maar vanuit haar brede achtergrond weet ze als ‘vertaler’ voor iedereen de weg vrij te maken om tot een geslaagd eindproduct te komen.

Marielenne heeft nog een passie waar ze zich graag in wil ontwikkelen: “Bewegende onderdelen, ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mechaniekjes: vroeger met Mecano en nu in producten. In de productlijn van Spark is van alles te vinden wat geweldig in elkaar zit. Ik wil ontzettend graag leren hoe je de onderdelen geïntegreerd ontwerpt.”

Robin - leergierige vakman

In Robin hebben we een ontwerper in hart en nieren gevonden. We vroegen hem met welk product hij zichzelf zou kunnen vergelijken, zijn antwoord spreekt voor zich: een computermuis, een ergonomisch en puur functioneel product dat esthetisch aanspreekt met een fraaie vlakverdeling qua kleur en textuur.

Robin specialiseert zich in het engineeren van spuitgietdelen: “Juist het moment waarop functie en vorm samenkomen intrigeert mij. Detaillering aanbrengen, rekening houdend met de productietechnieken waarbij elk vormelement te verklaren is.”

Wat ons aanspreekt in Robin is zijn veelzijdigheid van benadering en de mate waarin hij zich kan vastbijten in een ontwerp. Zijn kennis over  optimaliseren voor productie maakt hem waardevol voor onze projecten en klanten.

Maarten - altijd in ontwikkeling

Maarten is een slimme en veelzijdige aanpakker: drs. Nederlandse Taal- en Letterkunde, thuis in kunstgeschiedenis en sociale wetenschappen, en in het weekend te vinden bij de hockeyclub als scheidsrechter. Als hoofd bedrijfsvoering zorgt Maarten dat wij meer tijd en aandacht kunnen hebben voor onze klanten. Met zijn inzicht in de mens, cultuur en organisatie is Maarten in staat om bedrijfsprocessen in rap tempo te optimaliseren:

“Ik wil veel leren over Spark en haar vakgebied: de mensen en het bedrijf:  taal, techniek, ontwerp, klanten, projecten, en tegelijkertijd aan de slag met twee opdrachten. Ten eerste, zorgen dat het management ruimte en tijd overhoudt om zich zoveel mogelijk bezig te houden met de buitenwereld, de klanten en de inhoud. Ten tweede, interne processen verbeteren waar het kan. Ik krijg energie als ik het gevoel heb dat ik iets bijdraag.”

Nina - multichannel inzetbaar

Vandaag de dag kan een organisatie op zo veel manieren contact maken met de buitenwereld dat wij bij Spark blij zijn dat Nina de juiste weg weet. Social Media, videocontent of de algehele corporate communicatie, met Nina hebben we een nieuwe stem die zorgt dat niemand om Spark heen kan.

Haar ervaring en voorliefde voor circulaire economie  sluit aan bij de innovatieve en duurzame ideeën  die wij bij Spark graag ontwikkelen. Wat kenmerkt het ideale product volgens Nina? “Een handzaam gepersonaliseerd voorwerp van een materiaal, en dat na gebruik laagdrempelig omgevormd kan worden tot een voorwerp met een nieuwe functie.”

Nina’s daadkracht en vernieuwende ambitie passen perfect bij Spark. Zelf ervaren? Volg haar werk op onze Facebookpagina of website.

Bel of kom gerust een keer langs voor een lekkere kop koffie en een inspirerend gesprek met een van onze nieuwe aanwinsten.