Twee nieuwe gezichten

Twee nieuwe gezichten

Het Spark team is gegroeid met twee nieuwe medewerkers! Mogen wij aan u voorstellen: marketeer Telma Ferreira en Graphic & UI-designer Carlo den Dekker. Waar Telma zich het liefst richt op het samenbrengen van tekst en beeld, ligt de ‘sweet spot’ voor Carlo in de combinatie van productontwerp en grafisch ontwerp. Met hun verbeeldingskracht en creatief vermogen worden zij de verhalenvertellers van Spark en onze klanten.

21 juni 2017

Telma - creatieve stroomlijner

Telma vertaalt graag: van het eerste idee naar een weloverwogen en concrete marketingcommunicatie-uiting. Haar drive is voelbaar:
“Ik ben begonnen bij de dansacademie, daarna heb ik Communicatie en Fotografische Vormgeving gestudeerd. Ik heb altijd in de creatieve sector gewerkt, met name in de kunstsector. Na jarenlang van een nomadisch bestaan te hebben genoten vind ik het nu heerlijk om honkvast te zijn in Rotterdam. De opgestroopte mouwen-mentaliteit vind ik fijn.”

We hebben met Telma een bron van creativiteit en daadkracht in huis gehaald. Met inspiratie brengt ze alles samen:

“Sparkers werken hard. Ze zijn enthousiast, gepassioneerd en toegankelijk. Als je in de wandelgangen een praatje maakt, dan levert het altijd wat op. Een interessant weetje, een nieuwe invalshoek of een mooi verhaal.”

 

 

Carlo - veelzijdige UI designer

Na zijn opleiding Industrial Design Engineering besloot Carlo om eerst zijn eigen weg te volgen. In een andere richting: hij werkte enkele jaren als freelance grafisch ontwerper.

Carlo: “Ik wil weer graag in een team werken. Ik ben opgeleid als productontwerper en wil mijn kennis van user interface design en grafisch ontwerp toepassen. Spark staat bekend als een werkgever waar je jezelf mag zijn en waar een gezonde ambitieuze sfeer hangt. Iedereen is met volle focus aan het werk en tegelijk breed geïnteresseerd.”

Voor ons is Carlo een echte aanwinst op het gebied van interaction design. En zijn kennis van grafisch ontwerp zorgt voor een ontwerp dat even aantrekkelijk als functioneel is.

Carlo: “Als UI designer ben ik als een paperclip: het is mijn doel om de kennis en kracht van de verschillende disciplines te bundelen.”