Wacom evenement bij Spark

28 maart 2012

Op woensdag 29 februari jl. opende Spark haar deuren voor vijf medewerkers van Wacom en twintig van hun klanten. Na ontvangst kregen zij een rondleiding door de Spark designstudio, waar diverse Wacom tekentablets veelvuldig gebruikt worden. In de hal konden zij daarnaast de vele innovatieve Spark-producten bewonderen.

presentatie voor WacomGeslaagde bijeenkomst
Na de rondleiding kregen de bezoekers een inspirerende presentatie over Spark, over hoe wij producten ontwikkelen en over enkele toonaangevende projecten. Vervolgens ging de groep genodigden naar de kade naast Vertrekhal Oranjelijn om met de watertaxi en een rib over de Maas te gaan varen. De geslaagde bijeenkomst werd in stijl afgesloten met een diner bij onze buren van De Vertrekhal.

Schetsen met tabletsKlaar voor een tochtje met een rib over de Maas
Spark werkt graag en al jaren met de tablets van Wacom voor het maken van schetsen op de computer. Zo maken we gebruik van onder andere verscheidene Bamboo's, Graphire, Intuos4 en de Intuos4 XL. Voor nog meer productiviteit en gemak zocht Spark een passend product en nam contact op met Wacom.

De nieuwe Wacom-tablet Cintiq24HD, een beeldscherm en tekentablet in één, ondersteunt optimaal de hand-oogcoördinatie. Dit product wilde Spark wel eens zelf proberen. Wacom gaf ons een demo op proef. Een week lang konden de Sparkers deze grote interactieve tekentablet uitgebreid gebruiken en testen. Naar volle tevredenheid!

Ontwerpproces van dichtbij
Wacom bleek op zijn beurt zeer enthousiast over Spark als ontwerpstudio en als inspirerende plek om een klantsessie te houden over Wacom-producten. Zo gezegd, zo gedaan. Spark heeft zijn studio beschikbaar gesteld en een bijeenkomst georganiseerd voor Wacom-klanten. Zo konden zij de Wacom-producten in een echte ontwerpstudio in gebruik zien en de productontwerpprocessen bij Spark van dichtbij ervaren.

Zie ook: www.wacom.nl

Tekentablet Wacom Cintiq24HD in gebruik bij Spark