Compact 4 HD: comfortabele leesloep voor onderweg

Compact 4 HD: comfortabele leesloep voor onderweg

De Compact 4 HD is een unieke draagbare leesloep: de kleinste beeldschermloep in de aantrekkelijke Optelec Compact High Definition productfamilie. De 4 HD is ideaal voor onderweg.

In hand en op stand

Met dit instapmodel beeldschermloep hebben we de voordelen van een handloep en een standloep gecombineerd in één compact product. De Compact 4 HD is gemakkelijk mee te nemen en houdt heerlijk in de hand. En op de slim ontworpen houder heeft hij exact de juiste afstand tot de tekst, en staat onder een comfortabele kijkhoek.

Magnetisch mandje

Een van de grote uitdagingen in het ontwerp was het creëren van een vriendelijk, eenvoudig en uitnodigend product, binnen de harde beperkingen van optica en componentgroottes. We ontwikkelden een concept waarbij de loep simpelweg in een houder kan worden gelegd. Magneten houden de loep in het 'mandje', dat zorgt voor moeiteloos schuiven over brieven, boeken, tijdschriften en foto's.

Tastbare modellen

Het ergonomische concept is het resultaat van uitgebreid onderzoek met gebruikers. We maakten gebruik van zowel eenvoudige schuimmodellen met globale geometrie en afmetingen, als gedetailleerde modellen met reële dimensies en gewicht. Natuurlijk maakten we van de Compact 4 HD in vormdetaillering, beleving en kleurstelling een consistente versterking van de Optelec productlijn.

Zie ook: