Luvion Walky baby loophulp

Luvion Walky baby loophulp

Spark ontwikkelde in opdracht van Luvion de Luvion Walky, een stoere, veilige en ergonomische loophulp waarmee baby's hun eerste pasjes kunnen zetten. Ouders blijven daarbij in controle, zonder rugklachten op te lopen.

Rechtop de touwtjes in handen

Het frame is een stoere en stevige ovale aluminium buis met een tweewielig onderstel. De buis bevat een verstelbare beugel voor het kind, en enkele decimeters daarboven een comfortabel handvat voor de ouder of volwassene. Terwijl de baby de beugel vastgrijpt en vooruit duwt, houdt de ouder het frame eenvoudig in balans. Op die manier leert de dreumes veilig lopen, en blijft de ouder rechtop staan.

Slim ontwerp

De Luvion Walky kan gemakkelijk mee op reis. Het frame is snel en zonder hulpmiddelen op te delen in twee stukken, en eist zo weinig bagageruimte op.
Ook productietechnisch zit de babywalker uitgekookt in elkaar. Hetzelfde onderdeel wordt op meerdere plaatsen gebruikt, waardoor slechts één spuitgietmatrijs volstaat. Dit maakt het productieproces goedkoop en eenvoudig.

De vormgeving en de combinatie van aluminium extrusiedelen met stevige kunststof delen geeft de Walky de beeldtaal van de moderne en luxe kinderwagens.

Zie ook: