Kassasysteem voor de Braziliaanse markt

Kassasysteem voor de Braziliaanse markt

Mabuya Software, een Braziliaanse software-ontwikkelaar van betaalsystemen, zag na verandering in de wetgeving kans om een eigen kassasysteem op de markt te brengen. Mabuya hecht veel waarde aan integraal ontwerp en vroeg ons daarom mee te werken aan dit project.

Low cost totaaloplossing

Vanwege nieuwe Braziliaanse regelgeving worden kassa aanslagen voortaan via internet doorgegeven aan de belastingdienst. Relatief dure, gehomologeerde, bonnenprinters zijn hierdoor overbodig geworden. De winkelier is nu vrijer in zijn keuze voor een kassasysteem. De Mabuya Cash heeft in verhouding tot conventionele kassasystemen een lagere aanschafprijs, neemt ongeveer 80% minder ruimte in beslag en een vriendelijke vormgeving.

Interface op maat

Spark heeft naast het fysieke ontwerp ook de wireframes en grafische User Interface van de Mabuya Cash ontworpen. Er is een vertaalslag gemaakt van de bestaande Mabuya Software naar een variant die optimaal te gebruiken is met een touch interface.

Klein formaat, groot in mogelijkheden

De Mabuya Cash herbergt een 8” tablet, thermische bonnenprinter, barcode scanner, pinpad en inductielader. De pinpad communcieert via bluetooth zodat deze bruikbaar blijft bij kassaloketten waar de caissière zich achter een glazen wand bevindt. Een typische situatie in veel Braziliaanse winkels. Dit maakt de Mabuya Cash ideaal voor draadloos afrekenen in de horeca.

Zie ook: