Smart city lighting: Anne

Smart city lighting: Anne

Sustainder is een innovatief Nederlands merk dat smart city oplossingen levert. Sustainder wilde met nieuwe straatverlichting terug naar de kern van de smart city: met intelligente producten een stad beter kunnen beheren en besturen.

Instelbare intensiteit

Anne is veel meer dan energiezuinige LED-verlichting. Ze is op afstand aan te sturen via een API en reageert op haar omgeving. De vier kanten van Anne zijn onafhankelijk van elkaar te besturen: zo kan het licht naar een woonhuis gedimd worden terwijl een voetpad verlicht wordt voor de passant.

Modulair

Meer intelligentie van Anne is te vinden in 4 verwisselbare elementen die individueel te besturen zijn.  Dit verwisselbare cassettesysteem biedt ruimte aan verschillende sensoren. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om allerlei metingen te verrichten, bijvoorbeeld verkeersintensiteit of fijnstof. Door het eenvoudige uitwisselen van de cassette kan snel ingespeeld worden op nieuwe behoeftes. En kan men probleemloos upgraden naar nieuwe slimme technologie.

Future proof

Dankzij de modulaire opbouw is Anne een flexibel IoT product geworden, en een perfect platform voor toekomstige oplossingen. Daarmee is Anne klaar voor de toekomst die Sustainder en Spark voor ogen hebben.