Vacature

Junior Industrial Design Engineer m/v

 

Ben jij een getalenteerde, recent afgestudeerde design engineer? Hou je van uitdagende, innovatieve projecten en van samenwerken met creatieve conceptontwerpers én ervaren design engineers? Is Spark dus eigenlijk jouw gedroomde werkgever?
Dan ben je altijd welkom voor een goed gesprek.

Je wordt bij diverse projecten betrokken om slimme, integrale ontwerp-oplossingen te bedenken, te prototypen, te testen, te verbeteren en uiteindelijk nauwkeurig uit te werken in technische tekeningen. Je werkt daarbij steeds in projectteams met ervaren ontwerpers en projectleiders.

Je geniet ervan om dingen voor elkaar te krijgen en bent trots als je het idee van de klant in een optimale oplossing en een goed eindproduct hebt weten te vertalen.

Overtuig ons!

Geef je carrière een vliegende start met een baan waarin je vooral creëert, veel afwisseling hebt en flink wordt uitgedaagd door complexe, innovatieve projecten en gedreven collega's.

Overtuig ons dat jij de juiste aanvulling op ons team bent! Stuur je motivatie, cv en voorbeelden van je werk (incl. jouw rol en toegevoegde waarde in deze projecten) naar werken@sparkdesign.nl t.a.v. Michel van Schie. Voor vragen neem je contact op met Michel van Schie via 010 - 2445777.

 

LinkedIn   |   Facebook   |   Twitter