Werken bij Spark

Werken bij Spark design & innovation is teamsport

Openstaande vacatures

Ben jij het talent, dat met ons de grenzen weet op te zoeken en te verleggen? Verksterk ons!

Vacature Ondersteuner met focus op administratie en organisatie  

Stage

Stage lopen bij ons betekent veel verantwoordelijkheid én vrijheid, een eigen werkplek in de studio en 30 collega’s met een passie voor ontwerpen. Samen bepalen we wat je bij ons gaat doen: brainstormen, concepten uitdenken, Solidworks of klussen in de werkplaats.
Studeer je Industrieel (Product) Ontwerpen, Design Academy of vergelijkbaar? Mail je motivatie, je cv met daarin o.a. je specialismen en je portfolio naar stage@sparkdesign.nl

Afstuderen

Je afstudeerproject is dé kans om aan een project te werken dat helemaal jóuw keuze is. Spark heeft geen afstudeerprojecten op de plank liggen. Maar we zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde studenten die bij ons komen met een realistisch en meaningful project. We dagen je graag uit om met een goed (business) plan naar ons toe te komen. Als wij in je plan geloven kunnen wij je een werkplek en begeleiding bieden.

Interesse? Mail dan je plan, je cv en portfolio naar afstuderen@sparkdesign.nl

Open Sollicitatie

We zijn altijd geïnteresseerd in gedreven ontwerpers. Ben jij het jonge aanstormende talent die de toekomst van design naar haar hand gaat zetten? Of de ervaren professional die zijn kennis over innovatie werkelijk effectief wil inzetten?

Lijkt Spark jou een goede plek om jezelf te bewijzen op ontwerpgebied? Vertel in je motivatie wat jouw talenten zijn en waarom je bij ons past en stuur dit samen met je cv en portfolio naar opensollicitatie@sparkdesign.nl.

Freelance

Productontwikkeling is een komen en gaan van deadlines en benodigde mankracht. Deze mankracht is soms generieke ontwerpkracht en soms meer specialistisch. Bij Spark springen we snel en flexibel in op de vragen van onze klanten. In aanvulling op ons vaste team werken we met freelancers.

Ben je freelance ontwerper? Dan willen we jou graag leren kennen. Stuur je portfolio en cv naar freelance@sparkdesign.nl.