Secret Operation Spark

Secret Operation Spark

Begin maart beleefde een delegatie Sparkers een wel heel bijzondere meeting in een imposant object op militaire vliegbasis Soesterberg. De ideale locatie voor een inspirerende meeting: Secret Operation 610, een samenwerkingsproject van RAAAF en studio Frank Havermans.

12 maart 2014

Science fiction
Sparker Wichert Put: “Nadat we de auto’s hadden geparkeerd vlakbij vliegtuigbunker Shelter 610, ging er ineens een harde bel af en de deuren van de hangar openden zich. Langzaam kwam Secret Operation 610 tevoorschijn en reed naar buiten op zijn rupsbanden. Hoe dichterbij des te overweldigend het object eruit zag. Het voelde alsof we in een science fiction film terecht waren gekomen, een sensationele belevenis!”

Top Gear gevoel
“Het is echt  indrukwekkend om over de lege luchtmachtbasis te lopen,” vertelt Sparker Maarten Timmer. En de Carver die voor de gelegenheid mee ging, was ook duidelijk in zijn element.” Spark-directeur Robert Barnhoorn mocht met de Carver de oude startbaan uitproberen: “Dat gaf een echt Top Gear gevoel!”

Ultieme vergaderlocatie
Secret Operation 610 is de ideale locatie voor een brainstorm of meeting voor maximaal acht personen. Het bijzondere ontwerp is binnen ingericht als een lichte, praktische en multifunctionele vergaderruimte. Een onvergetelijke ervaring om hier een middagje te vertoeven.

Zie ook: www.raaaf.nl