Introductie SecuBike fietskluis op beurs Urban Design 2010

13 april 2010

Logo Urban Design 2010BCycle Solutions introduceert op 13 april 2010 de door Spark ontwikkelde SecuBike fietskluis op Urban Design 2010 in de Amsterdam RAI. Dit vakevenement is dé ontmoetingsplaats voor professionals betrokken bij het inrichten en beheren van de openbare ruimte.

Leaseplan
De SecuBike is de ideale oplossing voor het veilig en droog stallen van maximaal vijf fietsen direct voor de deur. De compacte fietsenstalling past eenvoudig op het trottoir of op een halve autoparkeerplaats; ideaal voor zowel bedrijven als particulieren.

BCycle Solutions en fietsfabrikant Union introduceerden op Urban Design 2010 ook het nieuwe leasplan Velotake. Stand BCycle Solutions op Urban Design 2010Binnen deze totaaloplossing kunnen bedrijven en instellingen in en rond stadscentra Union fietsen inclusief de veilige stalling SecuBike leasen.

Fietsmobiliteit
Al voor de officiële beurspresentatie op Urban Design 2010 bleek dat zowel gemeentes als bedrijven een grote behoefte hebben aan een slim parkeersysteem voor fietsen. Een veilige en droge stalling verbetert de binnenstedelijke fietsmobiliteit en stimuleert het fietsgebruik. Dit sluit goed aan bij het fietsbeleidsplan van gemeentes, de behoefte aan meer lichaamsbeweging en het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Klik hier voor de website van BCycle Solutions

Klik hier voor de website van Velotake