Bruisende en spetterende IOB 2011

28 november 2011

‘Waarom heeft een auto in vredesnaam nog vier wielen?' Het schoot IO-student Guido Jetten te binnen toen hij in de Carver One met beleid door Delft scheurde. De student won een ritje in het spectaculaire driewielige kantelvoertuig tijdens de afgelopen IO Bedrijvendagen (IOB) van de TU Delft. De sensatie is daags na de trip nog voelbaar. ‘Als de auto draait, wordt het stuur wat zwaarder. Dat geeft de prettige illusie dat jijzelf de wagen kantelt.'

Action HerocarverInspirerend en bruisend
De IOB waren voor Spark net als de vorige editie spetterend en bruisend. De manshoge Spark Action Hero blister verpakking was een klapper. Talloze studenten verdrongen zich voor onze stand en lieten zich vereeuwigen als Spark Action Hero met een kek designerbrilletje op.
Benieuwd hoe jij eruit zag als Action Hero? Zoek dan hier je foto!

De producten van Spark hadden ook een sterk magnetische werking. Onder meer de ClearReader+, de lieren van Holmatro, de EasyScan, en de iZi2Connect prikkelden het intellect en de nieuwsgierigheid. Veel studenten lieten blijken Spark een inspirerend bureau vinden voor een stage- of afstudeerplek. Of ze willen er na hun afstuderen komen werken als vaste of freelance collega! Voor meer info over werken, afstuderen of een stage zie werken bij Spark.


IOB 2011