Spark publiekstrekker bij EFR Business Week

Spark publiekstrekker bij EFR Business Week

Jaarlijks organiseren studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam de EFR Business Week om studenten te inspireren en hun dromen waar te maken.Gedurende die week komen ze in contact met toonaangevende sprekers en filosoferen ze met hen over uiteenlopende onderwerpen als ambitie, succes, geluk en motivatie.

11 april 2013

Spark

Aangezien het thema van dit jaar 'Spark' was, mocht Spark design & innovation niet ontbreken! Directeur Maarten Wilming was dan ook door de Rotterdamse faculteitsvereniging uitgenodigd als key note speaker om een inspirerend verhaal te vertellen tijdens Conference Day op 10 april, die werd geopend door burgemeester Aboutaleb.

Realising dreams
De lezing van Maarten over het realiseren van dromen sprak de tachtig high potential studenten en de twintig prominente aanwezigen - onder wie Jan Peter Balkenende, Michiel Muller, Barbara Barend, Marlies Dekkers en Mei Li Vos enorm aan. De zaal was razend enthousiast. “Dit was de meest inspirerende presentatie van de ochtend!”, was een veelgehoorde reactie.

Never had so much fun in a car
Spark zorgde bovendien voor wat extra vonken met de spectaculaire Carver. De prominenten konden een ritje maken in dit sportieve voertuig. Marlies Dekkers werd zelfs met de Carver naar huis gebracht en twitterde enthousiast: “A ride home in style!”.

Daarnaast hadden drie studenten dankzij hun overtuigende motivaties een rit met de Carver weten te winnen. Het sensationele gevoel vonden ze geweldig en de ritjes helaas veel te kort. "Het liefst rij ik meteen door naar een circuit om daar met de Carver te racen!", aldus één van de uitgelaten winnaars.

 

Zie ook: www.efrbusinessweek.nl, www.facebook.com/efrbusinessweek, www.facebook.com/spark.design.innovation, project Carver