Gewonnen: vier iF Awards

31 oktober 2011

iFproducten

Amper een week na het winnen van twee GIO erkenningen valt Spark samen met haar klanten opnieuw in de prijzen! Maar liefst vier producten krijgen een iF Award, de prestigieuze Duitse designprijs voor de meest onderscheidende producten.


Bekroond werden de SecuBike, een compacte en veilige fietskluis, Xpozer, een systeem om grootformaat afbeeldingen op te hangen zonder zichtbare lijst, de Honeywell Enraf Fusion4, een slimme explosieveilige besturingsmodule en de Optelec ClearReader+, waarmee blinden en slechtzienden gedrukte tekst kunnen laten voorlezen.

logoHet iF is een internationaal forum voor design in Hannover. De iF Awards gelden sinds 1953 als een wereldwijd keurmerk van kwalitatief hoogstaande en bijzondere ontwerpen.

De awards worden op 10 februari 2012 uitgereikt tijdens de Munich Creative Business Week, een designfestival in München. De gelauwerde producten zijn een maand later te bekijken op het iF exhibition Hamburg 2012. De tentoonstelling loopt van 6 tot 10 maart. Later in 2012 zijn de winnende ontwerpen te zien op de iF design exhibition Hainan in China. Data worden nog bekendgemaakt.