Vier awards gewonnen!

Vier awards gewonnen!

We zijn in de 'winning mood'! Tijdens de bruisende Dutch Design Week staat Nederland in het teken van Design. En voor ons heeft het zelfs een gouden randje! Want afgelopen week zijn 4 Spark producten in de prijzen gevallen: Drie van onze producten hebben een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) erkenning gekregen én als kers op de taart ontvingen we afgelopen weekend ook nog de prestigieuze Dutch Design Award (DDA).

1 november 2014

Rescue Tip-Board wint prestigieuze Dutch Design Award

Zaterdag 18 oktober won de Rescue Tip-Board een Dutch Design Award. Tijdens de awardshow namen we samen met Jack Ruibing - projectdirecteur van Veiligheids Regio Haaglanden - de award in ontvangst. De jury was niet alleen lovend over het product maar ook over het proces: “…het betrekken van alle stakeholders wat resulteerde in een bijzondere samenwerking in plaats van een opdrachtgever/opdrachtnemer verhouding.”

 

 

Erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp

Naast de Dutch Design Award hebben ook drie van onze producten een GIO erkenning ontvangen. De Holmatro Spider Range is een iconische productlijn hydraulische pompen voor het aandrijven van redgereedschap. De PowerBar is een bijzonder kleine en elegante stekkerdoos met ruimte voor twee USB kabels. Daarnaast heeft Auping ook een erkenning gekregen voor het ontwerp van de Original, een project waarbij wij samengewerkt hebben aan de vormgeving en detaillering van een compleet bed met een helder design.
 
Wij zijn erg trots op deze prestatie, erkenning voor onze breakthrough innovation.