Multifunctioneel vriendje voor je mobieltje

17 september 2009

Phonefriend als standaardDe mannen van Flextars kwamen bij ons met een idee: een multifunctioneel hulpmiddel voor mobieltjes, te gebruiken bij het opladen en bij het vertonen van filmpjes of foto's. Aan ons de eer dit idee uit te werken tot een concreet product.

Klaar voor de markt
We herkenden het probleem dat dit hulpmiddel zou oplossen: een mobieltje ligt op de grond, of op het aanrecht, verbonden met het stopcontact door een gevaarlijk lang snoer waarover struikelen niet denkbeeldig is... Met plezier gingen we dan ook aan de slag en toen we ophielden was het product klaar voor de markt. Concept, engineering, materiaalkeuze, zoeken naar de juiste productiepartners, prototyping, productiebegeleiding - we verzorgden het hele traject in goed overleg met de opdrachtgever.

Phonefriend hangt aan stopcontact met mobieltjeKekke Phonefriend
We maakten er een kek product van. Bij het opladen hangt het mobieltje met behulp van de Phonefriend aan het stopcontact waarbij het snoer veilig weggewerkt wordt. Neerzetten in de tot standaard getransformeerde Phonefriend is ook een veilige optie. En in diezelfde standaard vertoon je de foto's of het filmpje dat je gisteren maakte op een beurs aan je collega's. De Phonefriend is bovendien opvouwbaar dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Relatiegeschenk
Op verzoek kan de Phonefriend in elke gewenste kleur en met logo worden uitgevoerd. Stiekem hoopt onze projectmanager dat hij binnenkort ook een Phonefriend krijgt van deze of gene. Want zijn mobieltje ligt thuis altijd op de grond tijdens het opladen...
Naar de website van Flextars.