Spark bij Beste Idee van Nederland

4 oktober 2009

‘Het Beste Idee van Nederland heeft Spark weer gevraagd mee te werken aan dit succesvolle programma. Voor de derde keer op rij gooien we onze kennis en ervaring in de strijd bij deze competitie die voor de camera's wordt uitgevochten. Nieuw is dat we dit jaar niet één, maar een groot aantal deelnemers ondersteunen bij het verbeteren van hun productidee.' aldus Maarten Wilming, directeur van Spark.

Het Beste Duurzame Idee
Wilming vervolgt: ‘Ook nieuw dit jaar is de extra categorie ‘Het Beste Duurzame Idee van Nederland'. In dit onderdeel gaan we op zoek naar ideeën of producten die de duurzaamheid bevorderen. Hierbij kan onze expertise natuurlijk het verschil maken. Kortom: we hebben er zin in!'

Tooske en Henkjan
Het Beste Idee van Nederland wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Henkjan Smits. De jury van het programma bestaat ook dit jaar uit voorzitter Bernd Schneider, MTooske Ragas en Henkjan Smits met logo van programma Beste Idee van Nederland anon Navarro en Erland Bakkers. Nieuw is jurylid Sacha Silvester, associate professor aan de TU Delft.
Uitzending: elke zaterdag op SBS 6 vanaf 21.30 uur. Halve finales: 7 en 21 november 2009. Finale: 28 november 2009.
Naar site Beste Idee van Nederland
Spark in finale Beste Idee van Nederland 2008
Naar site SBS 6