The making of the limited edition Spark LEGO PAL-V

The making of the limited edition Spark LEGO PAL-V

In april 2012 kwam onze droom uit: de vliegende auto PAL-V maakte zijn eerste vlucht. Omdat het nog even duurt voordat we zelf met de PAL-V kunnen vliegen, zijn we met het Spark-team aan de slag gegaan om dit alvast in het klein te realiseren...met LEGO. Want met LEGO is alles mogelijk! Dus hebben we als relatiegeschenk de 'Spark limited edition LEGO PAL-V' ontwikkeld. Hoe cool is dat?!

15 augustus 2012

Fun

Ontwerper Koos Munneke: “Het is een feest om zo’n gadget te ontwikkelen. Zeker omdat het een directe link heeft met de spectaculaire vliegende auto PAL-V. Daarnaast weten maar weinig mensen dat je als consument je eigen LEGO product kunt ontwikkelen en bestellen, met speciale software op de LEGO website."

Persoonlijk relatiegeschenk

Het nam wel wat tijd in beslag, maar dat is elke keer het geval als we ons relatiegeschenk bedenken en helemaal zelf ontwikkelen. Want we houden van persoonlijk. Bovendien is het enorm fun om hier met het team aan te werken. Spark is dan ook blij met het resultaat! "En alle klanten die de LEGO PAL-V kregen, waren ook direct enthousiast.” 

Comic The making of LEGO PAL-V by Spark design & innovation

Zie ook: www.lego.com