Introductie Casserole maaltijdverwarmer

Introductie Casserole maaltijdverwarmer

Ondervoeding bij ouderen is een steeds groter wordend probleem. Velen van hen bereiden niet elke dag voor zichzelf een gezonde maaltijd. De Casserole is een kleine oplossing voor dit grote probleem. Het stimuleert mensen om op een eenvoudige manier een goede maaltijd te bereiden.

21 maart 2015

Een zorgvuldige, langzame bereidingswijze leidt tot een smakelijke en gezonde maaltijd, die zorgt voor een betere eetbeleving en een beter welzijn. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het verhogen van de kwaliteit van leven, het verminderen van de zorgvraag en het verkleinen van de risico's op ondervoeding.

Tijdens de Zorgtotaal beurs in Utrecht is een eerste serie van de Casserole gepresenteerd, een hightech maar gebruiksvriendelijke kant-en-klaar maaltijdverwarmer. Wij hebben gewerkt aan de opbouw van het product, gebruiksvriendelijkheid, de vormgeving en de vervaardiging van deze eerste serie. Op de beurs was de Casserole overal te zien, bij de stand van Iseco én bij verschillende maaltijdleveranciers. Zij reageerden enthousiast op de “fraaie vormgeving” en de “eenvoud van de bediening”. Een goede aanvulling op hun bestaande assortiment.