EK Foosballtoernooi 2012

22 mei 2012

Espressobar Lungo organiseerde op 11 mei een wervelend EK Foosball en Spark was als doorgewinterde Foosballclub uiteraard van de partij. Veertien teams van verschillende bureaus in regio Rotterdam namen deel aan het toernooi. Ieder team had zich ingeschreven als een van de deelnemende landen van het EK Voetbal 2012.

Spark werd vertegenwoordigd door twee teams: ‘Polen’ en ‘Oekraine’, in de personen van Koos & Erik en Bart & Evarn. Ook Spanje en Italië (Trilab), Denemarken en Congo (SSI), Nederland en Engeland (Mindbus), Zweden en Rusland (Zicht), en Duitsland en Griekenland (Horizon Creative) deden mee. Lungo kwam uit voor onze zuiderburen ‘De Rooie Duivels’.

Gehuld in veelal zelfgepimpte outfits in de kleuren van de betreffende nationale vlag gingen de teams in de aanval. Het niveau was hoog. Ondanks de aanmoedigingen van de Spark-supporters kon de vlag helaas niet worden uitgehangen. In de kwartfinale moesten Polen en Oekraïne het onderspit delven. Denemarken ging er met de winst vandoor.

De Sparkafgevaardigde die wel glorieus de finale heeft bereikt en werd bejubeld was de witte Deutsche Meister… de foosballtafel die Spark voor de gelegenheid had meegenomen.

Zie ook: www.lungo-rotterdam.nl, Facebook Espresso Bar Lungo
Bekijk hier meer foto's van het EK Foosball 2012

Spark bij Foosballtoernooi Lungo Rotterdam