Even voorstellen: 3 verse Sparkers

Even voorstellen: 3 verse Sparkers

Het Spark team is onlangs versterkt met drie nieuwe medewerkers: Ruud Schatorjé, Oussama El Koubai en Brian Khouw. Talentvol én echte teamplayers. Wij stellen ze graag voor; dan weet je met welke vraagstukken je hen kunt uitdagen.

5 juli 2016

Ruud (engineer met pretogen)

Ruud Schatorjé valt op door zijn gevoel voor humor en Limburgse tongval. En trendsetter; hij reed al op een 'fixie' toen de meute zich nog vermaakte met een gewone terugtraprem. Maar bovenal een gedreven engineer.

Maakbaarheid en kostprijs staan hoog op zijn prioriteitenlijst, net als vormgeving en gebruik. “Ik kom uit een echte maakomgeving en heb een achtergrond in de productie van plaatwerk. Deze ervaring benut ik hier goed. Ik wil klanten blij maken met slimme oplossingen.”

En met een twinkeling in z'n ogen: "thuis heb ik laatst een licht- en gewichtssensor in mijn bank geplaatst: als ik ga zitten gaat het licht aan, als ik opsta gaat het licht weer uit.” 

Oussama (financieel spin in ‘t web)

Oussama El Koubai is de man van de agenda en de portemonnee. Hij heeft een achtergrond in Accountancy en werkervaring op verschillende plekken bij KPMG. Hij versterkt onze financiële administratie en zorgt voor soepele administratieve verwerking van alle projecten.

Hij voelt zich goed op zijn plek bij Spark. “Dankzij de sfeer en collegialiteit voelde ik me direct thuis.”

Brian (visuele cocktailshaker)

Brian Khouw is vers van de pers. Hij heeft de ‘hands-on’-mentaliteit waar we van houden en is sterk in het kiezen van inspirerende ontwerprichtingen, passend bij doelgroep, brand identity en trends. Ideeën zet hij behendig om naar hoogstaande, fotorealistische visualisaties; belangrijk bij het creëren van draagvlak bij stakeholders of het optimaliseren van verkoop.

Brian is naar eigen zeggen te vergelijken met een cocktail shaker: ”Ontwerpen is het herkennen van bepalende parameters en de juiste concessies doen wanneer je ze samenvoegt. Sommige dranken smaken ongemixt perfect, maar verschrikkelijk wanneer je ze mengt. Net als bij het maken van een goede cocktail, zit bij ontwerpen de kunst in het selecteren en afwegen.”

Santé!

Bel ze gerust of kom langs en daag ze uit met een inspirerende vraag. Inclusief lekkere kop koffie.