Gewonnen: drie Goed Industrieel Ontwerp awards

3 november 2009

Spark heeft dit jaar drie Goed Industreel Ontwerp awards in de wacht gesleept. Voor ons een erkenning voor de manier waarop we bij Spark invulling geven aan ons vak: niet gewoon goed ontwerpen maar 'true innovation', diepgaande productvernieuwing.

Stazo smartlock & decklock, Levant traplift, Itho AquaMax CV KetelSterk, multifunctioneel en gebruiksvriendelijk
Voor opdrachtgever Stazo ontwikkelden we een zeer gebruiksvriendelijke lijn sloten voor het beveiligen van buitenboordmotoren en vaartuigen: Stazo smartlock & decklock. De sloten zijn uitgebreid getest en voldoen aan internationale security-eisen.

Toekomstgericht en kostenbewust
Mensen langer thuis laten wonen - niets meer en niets minder is de opbrengst van het installeren van een traplift van hoog niveau. En een hoog niveau bereikten we zeker samen met opdrachtgever ThyssenKrupp Accessibility. Zo is de stoel van de Levant traplift ook voor de zwaargewichten onder ons - nu en in de toekomst - comfortabel. Kritisch kijken naar productiemethoden leidde bij dit Spark project tot functie-integratie en kostenreductie.


Duurzaam en onderscheidend in de markt
De Itho Aqua-Max cv ketel is een compacte hoogrendement verwarmingsketel met een zelfregulerende energiezuinige techniek. De ketel is ‘monteur- en consumentvriendelijk' door zijn eenvoudige bediening, installatie en onderhoud. Maar de AquaMax is meer. Door de ‘warme' vormgeving die we introduceerden, positioneert Itho zich duidelijk ten opzichte van de andere spelers op de markt. Een strategische keuze die veel gaat opleveren.