GIO's voor de Corrector G2 en de Cool-One™

GIO's voor de Corrector G2 en de Cool-One™

Een onafhankelijke jury met verstand van zaken die ziet wat je hebt gedaan en zegt: “Goed werk!” Dat maakt het winnen van een erkenning Goed Industrieel Ontwerp zo bijzonder en het winnen van twee GIO’s dubbel bijzonder. Helemaal omdat het in beide gevallen een product in de health sector betreft: de Corrector G2 van ZiuZ en de Cool-One™ van Meds2Go.

31 oktober 2019

Gemoedsrust

De medicijncontainer Cool-One™ houdt temperatuurgevoelige medicijnen voor langere tijd op de vereiste lage temperatuur en geeft de gebruiker daarmee gemoedsrust tijdens langere reizen. De Corrector G2 helpt de apotheekmedewerker de inhoud van medicijnzakjes sneller, makkelijker en vooral betrouwbaarder te fotograferen voor verificatie. In beide gevallen is de bevestiging voor de gebruiker dat alles werkt zoals het moet een essentieel ingrediënt in het ontwerp geworden.

Samenwerking

Daarnaast is ook de samenwerking met de respectievelijke opdrachtgevers een gemene deler in de projecten. Transparant, open en met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het best mogelijke product. Als dat dan bekroond wordt met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp, is dat een geweldig succes om samen in te delen.

Zie ook:

Zekerheid voor reizende medicijngebruikers
Corrector G2