iF DESIGN AWARD -GOLD!

iF DESIGN AWARD -GOLD!

Op vrijdag 10 maart werden de prestigieuze iF Design Awards van dit jaar uitgereikt tijdens de feestelijke Award Night. Wij namen maar liefst twee onderscheidingen in ontvangst samen met onze klanten Holmatro en ZiuZ Medical.

17 maart 2017

Medische én industriële winnaars

De 5000 series spreiders heeft een iF Award gewonnen in de categorie Industry/Skilled Trades. De bekroonde productlijn van hydraulische spreiders voor reddingswerkers werd door Holmatro en Spark ontwikkeld. Nog mooier werd het toen IRIS van ZiuZ Medical in de categorie Medicine/ Health/ Care onderscheiden werd met een iF Gold Award! Spark zorgde voor een integraal productontwerp van dit medische schouwapparaat voor voorverpakte medicijnzakjes, rondom de technologie van ZiuZ.

“Wat een feest! Het enthousiasme, en de trots bij Holmatro en ZiuZ op de producten die ze met Spark realiseerden… heel mooi!”
– Maarten Wilming

 

 

 

 

 

Industry & Skilled Trades

Het design in combinatie met sterk verminderd gewicht zonder in te boeten aan de prestaties overtuigde dit product de jury om de spreiders te belonen met een iF Award. De 5000 spreiders van Holmatro zijn lichter dan eerdere generaties. Door componenten slim te integreren kunnen reddingswerkers de spreiders nauwkeuriger bedienen.

Health - zonder compromis

De oplossingen van ZiuZ controleren de inhoud van automatisch gedispenseerde medicijnzakjes op basis van een groot aantal parameters als vorm, kleur en grootte. Dit leverde volgens de iF Award jury een prijswaardig resultaat op: “IRIS voldoet aan alle eisen die aan een ultranauwkeurig medisch product worden gesteld: hoogwaardige materialen, goede branding, een uitstekende kleur- en oppervlakteafwerking en een hoge bruikbaarheid. De talloze doordachte details wisten de jury ervan te overtuigen dat de ZiuZ Medical – IRIS een buitengewoon professioneel apparaat is waarvoor geen compromissen zijn gemaakt.”