Tafelbladcomputer: IPON nominatie

1 maart 2010

Afgelopen week werd de gloednieuwe M2Desk genomineerd als ‘Beste Innovatieve Hardware Product' voor het primair onderwijs.IPON Award nomination

De ICT Platform Onderwijs Nederland (IPON) awards zijn verbonden aan het IPON Onderwijs & ICT congres en vakbeurs. Deze zijn op 10 en 11 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

M2Desk in classroomDe M2Desk is de integratie van een volledige multimedia computer in een lestafel. Door de slimme functionaliteit is de tafel gewoon bruikbaar voor schrijven, tekenen, kliederen en eten. Met een eenvoudige handeling kan ieder kind de geïntegreerde computer tevoorschijn halen. En ook dan blijft het gehele tafelvlak bruikbaar.

Zo kan een hele klas heel eenvoudig gebruik maken van ICT in het onderwijs. Bovendien is de M2Desk eenvoudig en kostenbewust te installeren op elk bestaand onderstel.
Spark ontwikkelde in korte tijd een schijnbaar eenvoudig product vol met slimme oplossingen. Voor de eerste veldtest werd een reeks modellen gemaakt, om zo vanuit de onderwijspraktijk realistische feedback op het product te krijgen.

M2Desk closedM2Desk open (flat)

Meer informatie hier.