Mellon wint Innovation Showcase

Mellon wint Innovation Showcase

Het innovatieve hechtinstrument van Mellon, De Switch®, wint de 2016 Dragon’s Den Innovation Showcase op Charing Cross: het grootste vasculaire en endovasculaire symposium van Europa. De prijs is een mooie bevestiging en erkenning van de wereldwijde vaatchirurgische gemeenschap.

10 mei 2016

De Charing Cross symposium 'Innovation Showcase' is een podium voor innovatieve ideeën en brengt artsen, vooraanstaande experts, investeerders en start-ups uit de medische industrie samen. Spark is vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van de (micro)technologie en de brand identity van de Switch®. Wij zijn trots, temeer omdat het jurypanel Mellon unaniem tot de winnaar van de Dragon’s Den verkoos.

De Switch® heeft de aandacht weten te pakken van verschillende internationale partijen. Grote spelers uit onder andere de Amerikaanse en Duitse markt hebben Mellon inmiddels uitgenodigd voor een demonstratie.

Wil je meer weten over hoe Spark heeft bijgedragen aan de ontwikkelingen van de Switch® of met eigen ogen zien hoe deze precies werkt? Bekijk de onderstaande links: