Nieuwe medewerker Paul Siermann

Nieuwe medewerker Paul Siermann

Niet lang nadat Paul Siermann aan de HTS in Utrecht afstudeerde in Elektronica stond hij als beginnend ingenieur bij NCR aan de wieg van de Wi-Fi technologie. “Dat weten veel mensen niet, maar Wi-Fi is in Nederland bedacht en ontwikkeld. In Nieuwegein om precies te zijn.” Bij Spark gaat Paul zijn innovatieve inslag verder volgen als onze Senior Electronics Specialist.

16 april 2020

Nieuwe dingen

Voor Paul zijn werk en hobby nauwelijks van elkaar te onderscheiden. “Mijn werkplaats thuis is bijna nog groter dan die bij Spark. Ik ben altijd wel bezig met iets te bouwen of in elkaar te zetten. Ik heb nog een tijd mijn eigen speakers gebouwd. Dat vind ik ook het leuke van mijn werk bij Spark. Nieuwe dingen uitdenken. Het meedenken aan en het ontwikkelen van apparaten en producten die er nu nog niet zijn.”Het moest zo zijn

“Mijn vorige werkgever was klant bij Spark dus ik had met een aantal mensen hier al samengewerkt. Wat me altijd opviel – en nu weer – is het familiegevoel.” zegt Siermann. “En de gezonde bedrijfscultuur waarin winst maken niet ten koste van alles hoeft te gaan. Dat spreekt me erg aan. Het rare is dat ik nooit eerder aan werken bij een bureau als Spark heb gedacht. Maar toen ik de vacature in de digitale nieuwsbrief van Spark las... Die leek wel op mij geschreven. Ik kon alles zo afvinken. Het moest zo zijn!”

Inderdaad. Welkom Paul!