Action Hero gezocht op de IOB 2010

23 november 2010

Spark neemt dit jaar weer deel aan de IO Bedrijvendagen (IOB) van de TU Delft. En hoe! Op deze tiende editie van de IOB kunnen studenten zichzelf profileren als de nieuwe Spark Action Hero, speeddaten om een stage-, afstudeer- of werkplek te veroveren, en een spectaculaire rondrit winnen in onze eigen Carver One.

De IOB 2010 vinden op woensdag 24 en donderdag 25 november plaats op de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO) van de TU Delft.

Spark Action HeroAction Hero
Spark heeft dit jaar op de IOB twee bijzondere aandachtstrekkers. Ten eerste gaan we op de IOB op zoek naar de nieuwe Spark Action Hero; enthousiaste stagiaires, gemotiveerde afstudeerders en ervaren ontwerpers. Studenten kunnen op onze stand in de Spark Action Hero verpakking plaatsnemen en houden er zelfs nog een leuke gadget aan over.

Daarnaast staat in de hal onze eigen Carver One opgesteld. Studenten die zich tijdens de IOB aanmelden als volger van onze Twitter-account ‘SparkStudent' maken kans op een van de twee rondritten in dit unieke kantelvoertuig. Op ‘SparkStudent' zijn de belevenissen en ervaringen van onze stagiaires en afstudeerders te volgen.

Speeddaten
Op onze stand kunnen studenten alles te weten komen over Spark als ontwerpbureau en een aantal van onze producten bekijken, waaronder het innovatieve voorleesapparaat ClearReader+, de technisch superieure lieren van Holmatro en de revolutionaire bidons voor de Olympische Spelen. Voor een prachtig verhaal over wat Spark allemaal doet zijn alle studenten ook van harte welkom op onze lezing op woensdagmiddag van 13:30 tot 15:30.

Op donderdagmiddag is er tussen 14:00 en 17:00 speeddating. In gesprekken van tien minuten presenteren studenten zich met hun portfolio om kans te maken op een stage, afstudeerplek of ontwerpbaan bij Spark.

Klik hier voor meer informatie over de IOB 2010.