Spark op innovatiemarkt van NEVAT

5 oktober 2010

Spark neemt op woensdagmiddag 13 oktober deel aan de nationale NEVAT T&U Manifestatie 2010 (Toeleveren & Uitbesteden) in Papendal. Op dit topevenement voor de maakindustrie is de hele keten aanwezig van toeleveranciers en uitbesteders tot aan ontwerpbureaus, kennisinstellingen en investeerders.

Het doel van de manifestatie is om het tempo van productontwikkeling te versnellen door alle ketenspelers bij elkaar te brengen. De manifestatie staat geheel in het teken van groei en heeft dit jaar als thema 'achterhalen waar onze omzet de komende vijf jaar vandaan komt'.

NEVAT T&U

Hotspots
Branchevereniging NEVAT, waar 250 toptoeleveranciers bij zijn aangesloten, onderzocht voorafgaand wat de 'hotspots' zijn voor de Nederlandse maakindustrie. Het netwerk van NEVAT verwacht dat de toekomstige omzet vooral afkomstig is uit de hoek van medisch, energie, mobiliteit en veiligheid.

Dit zijn vier thema's waar Spark als ontwerpbureau zeer nauw bij betrokken is. Spark zal zich dan ook met een eigen stand manifesteren op de Innovatiemarkt en een aantal recente innovatieve projecten presenteren.

Voor meer informatie over de NEVAT T&U Manifestatie 2010 zie www.tenumanifestatie.nl

NEVAT