Spark vernieuwt verder!

Spark vernieuwt verder!

Vanaf 1 oktober 2020 is Michel van Schie managing partner van Spark. Vanuit zijn rol bij TNO startte Michel in 2004 bij Spark. In meer dan 15 jaar groeide zijn rol en ervaring in diverse rollen. Sinds 2016 is Michel partner bij Spark. Michel neemt het stokje over van founding partner Maarten Wilming.

23 september 2020

Maarten gaat een nieuwe uitdaging aan, en gaat zijn ervaring inzetten als R&D Director bij Quooker. “Ik ben erg trots op wat ik heb mogen opbouwen. In 28 jaar tijd is Spark uitgegroeid tot een vooraanstaand en succesvol bureau in innovatie en design. Ik kijk terug op bijzondere samenwerkingen met fijne collega’s en interessante opdrachtgevers. Op ongelooflijk veel mooie resultaten, een prachtig bedrijf en een geweldig team. Nu is het voor mij tijd om een uitdagende nieuwe rol in het ontwerp- en innovatievak te vervullen. En daarmee ook ruimte te geven aan de ambities en ideeën van een nieuwe generatie bij Spark.”


Michel: "We zullen Maarten enorm gaan missen en zijn heel dankbaar voor wat hij heeft neergezet. Maarten is een nieuwsgierige, gedreven, vakbekwame leider en we hebben ontzettend veel van hem geleerd. Het is een eer om op zijn legacy door te mogen bouwen."


Michel gaat de toekomst van Spark vormgeven aan de zijde van founding partner Robert Barnhoorn. Robert: "Maarten heeft met een bevlogen ziel en zijn vele talenten Spark opgebouwd tot wat het nu is. Wij -en ik in het bijzonder- zijn Maarten zeer dankbaar voor onze jarenlange en zeer fijne samenwerking. Zijn bezieling zal worden voortgezet door een vernieuwde kern van Spark. Wij wensen Maarten alle succes en geluk toe met deze geweldige nieuwe stap!". Maarten blijft als adviseur aan Spark verbonden.