Verkoop Optelec Compact 7 HD overstijgt verwachtingen

Verkoop Optelec Compact 7 HD overstijgt verwachtingen

Optelec introduceerde in oktober de Optelec Compact 7 HD; een draagbare elektronische beeldschermloep voor thuis, op het werk of op school. De Compact 7 HD maakt dagelijkse handelingen als het lezen van de krant of foto’s bekijken een stuk comfortabeler en minder plaatsgebonden.

19 december 2012

 

Unieke beeldschermloep
De verkoop van deze unieke handloep voor slechtzienden overstijgt de verwachtingen. Zowel dealers als gebruikers zijn erg enthousiast over het product. Met name de schermgrootte, het ergonomisch gebruik en compactheid worden positief ervaren. Een beeldschermloep als de Compact 7 HD heeft een enorme impact op de kwaliteit van leven van slechtzienden, omdat het overgebleven zicht van de gebruiker optimaal gebruikt wordt.

Nieuwe productcategorie
Met de 7 HD heeft Spark met Optelec een verrassend nieuw archetype gecreëerd. Spark heeft laten zien dat je binnen de bestaande productcategorie van meeneembare elektronische beeldschermloepen een modern hulpmiddel kunt ontwikkelen dat gebruiksvriendelijk en ergnonomisch is: de Compact 7 HD heeft verreweg het grootste beeldscherm tot nu toe in deze productcategorie, is intuïtief te bedienen, en het product is toch makkelijk mee te nemen naar het werk, naar school of op vakantie.

Ergonomisch en gebruiksvriendelijk
De styling is passend binnen de Compact productlijn van Optelec. Het product oogt modern en slank en is daarnaast eenvoudig en intuïtief te bedienen. De functieknoppen zorgen voor het gemakkelijk instellen van de leesstanden, helderheid en andere opties. Na een druk op de ontgrendelknop kan de gebruiker onmiddellijk beginnen met lezen. De leesloep klapt vloeiend open en het scherm kantelt naar de gebruiker toe voor een comfortabele, ergonomische en stabiele leesstand.

Groot scherm en toch compact
De Compact 7 HD heeft een hoge resolutie beeldscherm met de grootste beeldiagonaal van alle Compact producten waardoor meer woorden per regel leesbaar zijn. Het brede scherm biedt de gebruiker meer overzicht en inzicht in het zinsverband in vergelijking met voorgaande producten. Toch blijft het apparaat licht en draagbaar dankzij het gebruik van hoogwaardige kunststof en dunwandig aluminium.

Haarscherp
Het apparaat beschikt over een hoge resolutie camera met optische zoom voor optimale beeldkwaliteit. Door de traploos instelbare optische vergroting vanaf 2 x tot 24 x kunnen kleine details op foto’s superscherp worden weergegeven, zelfs in een hoge vergroting. Gepatenteerde LED-verlichting voorkomt hoogtelichten van de LEDs in het beeld wat de gebruikservaring verbetert. Hierdoor zijn dus ook glossy magazines goed te lezen.

Door de grote accucapaciteit en slimme energiebesparende elektronica is de Compact 7 HD langdurig inzetbaar.

Zie ook: www.optelec.nl, review PRWeb, Compact 5 HD